Als je het overzicht kwijt raakt van al je verplichtingen die je hebt en alle verwachtingen van jezelf en van de anderen, dan gaat het leven niet meer vanzelf. Hoe 'doe' je het leven dan? Hoe verhoud je jezelf in al deze zaken en hoe ga je erachter komen wat je kan en wat je wil? En meer nog; Hoe ga je er dan achter komen wat voor jou op dit moment goed is, naast dat wat ook moet?

Of loop je vast in je relatie (s) en heb je geen idee waar dit nou door komt? Lukt het je niet om rust en verbinding te creëren in je relatie?

Wat goed dat je de stap hebt gezet om hierin ondersteuning te zoeken.

Ik ga met je op zoek naar de manier waarop jij je hecht, de manier waarop je de verbinding aangaat met anderen, naar je kijk op jezelf, naar de gedachten en ervaringen die je hebt die jou vormen en een basis leggen voor je handelen. Vaak heb je na een paar gesprekken echt al een veel beter overzicht en een helder perspectief.

Ben je er klaar voor om je eerste stap te zetten naar de nieuwe fase in je leven? Neem gerust contact op, het kennismakingsgesprek duurt een half uur en is gratis.

Gesprekken met mij ondersteunen je gegarandeerd om beter in je eigen kracht te gaan staan, meer in contact te komen met je daadwerkelijke beleving en helpen jou om integer met jezelf en in relatie met anderen je leven verder vorm te geven.

Relatietherapie wordt sinds 2013 niet meer vergoed door de zorgverzekering.

Voordeel hiervan is dat er geen aanspraak wordt gedaan op je eigen risico.

Het betekent echter wel dat de kosten voor eigen rekening zijn, en dat het een

waardevolle persoonlijke investering is

in jezelf en in elkaar.