Over mij

Black Ink Drops

Mijn naam is Corien Boers en ik ben relatie- en systeemtherapeut. Mijn passie is om mensen beter en meer liefdevol met zichzelf en elkaar te verbinden

De kwaliteit van onze relaties bepaalt de kwaliteit van ons leven. Maar het is niet altijd makkelijk om de relaties met diegene die je zo liefhebt goed te houden. Soms lopen we vast en raken we ongewild van elkaar verwijderd. Het is ontzettend interessant en leerzaam om aan de slag te gaan met jezelf en je partner en te ontdekken hoe je je verhoudt tot anderen, waarom je dat eigenlijk doet en hoe dit dan tussen jullie vorm krijgt. Stellen die hun patroon gaan herkennen, zijn in staat de ruzies eerder bij te leggen, zichzelf beter te verwoorden en negatieve patronen te doorbreken. 

Screenshot_20200128-095940_WhatsApp.jpg

EFT relatietherapeut

Ik werk voornamelijk vanuit de visie en werkwijze van EFT ( Emotionally Focused Therapy). De inslag is betrokken en hartelijk waardoor  het makkelijker mogelijk is om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken.  Met behulp van deze werkwijze, vraag ik door. Zo krijgen we samen een helder beeld waardoor het al snel duidelijk wordt waarin jullie vastlopen. Ik begeleid jullie zodat jullie zelf gaan ervaren waardoor en waarin  jullie vastlopen en hoe dat patroon tussen jullie er uitziet. Ik ga met jullie in het hier en nu aan de slag en gaat het jullie lukken om over je eigen ervaring, over wat je tegenhoudt en over hoe je het graag anders wil, samen in gesprek te gaan.